Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Tilbud

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Vegan

Hos sensebyullitz.dk sætter vi altid en ære i at kunne levere sunde og organske produkter. Vi vægter højt, at vores leverandører har økologi og bæredygtighed i fokus. Dernæst bliver vi ovenud glade, når det lykkedes os, at finde frem til veganske produkter, hvilket heldigvis er blevet noget lettere de seneste år. 

Herunder har vi samlet en række makeup, hår produkter samt kropsprodukter som er 100 % veganske. Skulle du mangle nogle brands eller produkttyper, så skriv endelig til os.

Underkategorier

 • Vegan Makeup
  Makeup når du ikke vil gå på kompomis med kvalitet eller sundhed Vi er stolte af at være IDUN Minerals forhandlere, da de lever op til alle de krav vi stiller til vores leverandører. Produktet har en særdeles høj kvalitet, indeholder ikke skadelige og unødvendige stoffer og så er IDUN tilpasset til den skandinaviske hud. IDUN Minerals kan anvendes af alle, selv dig med særlig følsom hud.  Vegansk Skønhed: Her på siden finder du vores udvalg af Vegansk makeup fra IDUN Minerals. På trods af at IDUN udelukkende bruger naturlige mineralske produkter til deres makeup, er det desværre ikke alle deres produkter der går ind under kategorien "Vegansk". Her på siden har vi samlet alle de Veganske produkter, du med god samvittighed kan benytte dig af.  IDUN Minerals blev lancheret i Sverige i 2011 som det eneste eksklusive mærke på de svanske apoteker. Dette er et kvalitetsstempel af format, da de svenske apoteker ikke må forhandle produkter der indeholder skadelige stoffer.  IDUN Minerals gør sig bemærket ved sin renhed, at produkterne er højpigmenterede og drøje i brug. Langt de fleste af produkterne er ligeledes veganske, men enkelte indeholder Bivoks, du kan se udvalget af veganske produkter i fanen Vegansk" hvor de alle er samlet. IDUN navnet stammer fra nordisk mytologi - gudinden der stod for evig ungdom. Det tør vi dog ikke love ved brug af IDUN Minerals, men vi kan love at du ikke kommer til at fortryde dit køb, for IDUN Minerals er det sikre valg for dig der sætter kvalitet, sundhed og etik højst.  Har du ønsker til brands eller produkter du tænker vi bør forhandle, så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive til os. Vi vil rigtig gerne kunne byde på et stort vegansk udvalg, men frem for alt godt og eksklusivt udvalg. Få eventuelt lidt inspiration her: HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=C-RIJUOH_6W
 • MK Organic Olie
  SENSEBYULLITZ anbefaler denne serie fordi  – Vi tror på at vores indre sundhed er altafgørende for en sund hud & generelle helbred. Ved at sikre vi får rigeligt af antioxidanter samt de rigtige sammensætninger af fedtsyrer, giver vi huden/kroppen de optimale rammer for at regenerere, opbygge og vedligeholde.  MK Olierne mindsker rynker, giver hud, negle og hår et nyt sundt look. MK olie er velegnet til ALLE hudtyper og ikke kun personer med tør og trist hud. Selv fedtet hud opnår en ro og ballance af MK olierne, samtidig er den også velegnet til andre hudtyper eller hudforandringer så som Rosacea, hyperpigmentering & eksem.  Du kan bruge olien som en intens kur, for at få udrenset huden, genopbygget immunforsvatet eller i forbindelse med muskelopbygning & kur. I denne periode tages op mod 3 daglige shot.  Til vedligehold tages 1 dagligt shot inden morgenmaden, se vejledning under det enkelte produkt. Har du spørgsmål vedrørende produktet og dit behov, så kontakt os meget gerne - vi vil altid gerne hjælpe.
 • Vegan Hårpleje
  SENSEBYULLITZ.DK  anbefaler John Masters Organics fordi, de har taget stilling til hårpleje, sundhed og vores miljø. OG så laver de nogle helt fantastiske produkter. Sortimentet er bredt, dækkende og i en relativ fornuftig prisklasse. Samtidig er der i serien plads til særlige behov og derfor ikke kun egnet til den brede befolkning, men også folk med hovedbunds og hårproblemer.  Størstedelen af John Masters Organics produkterne er veganske, men enkelte af produkterne indeholder honning, disse produkter har vi naturligvis undladt i denne her kategori.  John Masters Organics laver produkter uden kunstig kemi. Serien er indbegrebet at hårpleje med omtanke og produkter der i den grad er kælet for. Deres filosofi er at mange ikke ønsker at vide hvor mange kemikalier de belaster kroppen med, når de dagligt går i bad, bruger shampoo, styling produkter, hudcreme mv.  John Masters produkter indeholder  ikke  kunstig kemi.  Ingen  unødige stivelser, farver og konserveringsmidler. Og  ingen  ingredienser som vi end ikke kan udtale navnene på! De vil vide hvad der er i produkterne og de vil vide HVORFOR de er der!  Når du køber et produkt fra John Masters Organics kan du forvente at de har gjort sig umage med at finde de fineste planter, lave de bedste ekstrakter og blande de bedste ingredienser i det slutprodukt du ender med at have stående på hylden derhjemme!
 • Vegan Ansigtspleje
  Vegansk hudpleje når det er bedst Herunder finder du et stort udvalg af forskellige veganske hudplejeprodukter. Skulle du være i tvivl om hvilket produkt der er særlig velevnet til netop dig, så kontakt os altid gerne på info@sensebyullitz.dk eller via facebook eller instagram.  Produkterne er fra forskellige leverandør som vi i forvejen forhandler med, derfor vil du kunne finde de samme produkter under andre kategorier.  Din hudpleje er vigtig og valg af de korrekte produkter kan være svære at hitte rede i. Specielt som veganer, derfor har vi valgt at oprette en kategori udelukkende med lækre veganske produkter. Af nuværende mærker der tilbyder veganske hudpleje produkter kan nævnes Eccoking, The Organic Pharmacy, MK og IDUN. Skulle du have kendskab til andre gode veganske hudpleje produkter vi bør forhandle, så skriv meget gerne til os.
 • Vagan Kropspleje
  Her har vi samlet en række forskellige kropspleje produkter, som alle er veganske. Fælles for dem, er at de alle er afprøvet af os her hos Sense by Ullitz, for herved at vil med sikkerhed kan stå inde for kvaliteten. Så du kan trygt kaste dig ud i at vælge netop de veganske produkter du søger. Samtidig vil vi altid gerne hjælpe, hvis du har spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage, skriv blot en mail til os på info@sensebyullitz.dk
 • Vegan Baby & Kids
  Her finder du vores lækre Veganske produkter til de mindste. Har du spørgsmål til produktvalg eller andet skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os på info@sensebyullitz.dk