Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

The organic pharmacy

Sensebyullitz har udvalgt The Organic Pharmacy som brand til siden, da serien er helt igennem fantastisk. De står for alt det vi gerne vil være med til at fremme - økologi, ansvar og fornuft. Serien er udover at være økologisk, særdeles effektiv og bred, så selv den mest krævende hud, kan få den pleje og opmærksomhed den fortjener. 
Alle vores The Organic Pharmacy produkter er veganske.


Det ligger i The Organic Pharmacys grundfilosofi, at ingredienserne skal være økologiske. De har endda indarbejdet økologien i firmaets navn. 
The Organic Pharmacy er et London-baseret firma, der sætter en ære i at producere alting lokalt, i deres egne faciliteter. Det giver den bedst mulige kvalitetskontrol og med alting samlet sikrer man også at de medarbejdere der er involveret undervejs i fremstillings processen føler den samme grad af ansvarlighed for slutprodukterne, som de bør. 

The Organic Pharmacy opkøber ingredienser overalt i verden for at sikre at kun det bedste af det bedste ender i produkterne. Men man går op i fairtrade og sikrer altid at lokale bønder og arbejdere får en ordentlig og fair pris for deres varer og at de arbejder under fornuftige vilkår. Kun på denne måde kan man sikre at man også her føler en glæde og stolthed over de ingredienser, der i sidste ende havner i produkterne. Produkterne er naturligvis ikke testet på dyr!

pr. side
Viser 1 - 12 af 30
Viser 1 - 12 af 30