Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Tilbud

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Serum 8

Serum8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Det giver dig mulighed for selv at pleje og vedligeholde din hud efter professionelle principper. Kontrolleret nedbrydning efterfulgt af accelereret genopbygning.

Med sin enestående cellestimule­rende og plejende effekt henvender hudplejesystemet sig til alle. Uanset hudtype, alder og køn.
I Serum8 Skincare System arbej­d­­­es der bevidst kun med få, nøje udvalgte aktivstoffer ud fra en filosofi om, at vi generelt kommer alt for mange stoffer på vores hud. Huden er meget modtagelig, og man skal derfor være varsom med, hvad man udsætter den for. De aktive stoffer er valgt ud fra deres effekt og ud fra en vished om at vi kan påføre dem på en nedbrudt og sårbar hudbarriere, uden at de er skadelige.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  747.50 DKK 1,495.00 DKK -50%

  Det perfekte dermaroller sæt til hjemmebrug- inkl. roller rens, cleanser, serum, moisturizerSerum8 Dermaroller system er den mest eksklusive roller på markedet og ikke uden grund. Serum8 emmer af luksus og høj kvalitet der er skabt med omtanke af den danske læge Niels Bukh.Metoden bag Serum8 er en enkel og sikker behandlingsform...

  747.50 DKK 1,495.00 DKK -50%
  Nedsat pris!
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat