Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Real Techniques

Sensebyullitz anbefaler Real Techniques, fordi de simpelthen laver de bedste børste på markedet. Deres udvalg er enormt og bredt, som ingen anden. Real Techniques sætter trenden og er i konstant udvikling. Vi har udvalgt et bredt sortiment og du vil løbende kunne finde "limited Editions" her på siden. 


Bag serien Real Techniques står søstrene Samantha og Nicola Chapman, som hele deres liv har været som besat af makeup. For dem er det vigtigt at undervise og gøre makeup tilgængelig for kvinder rundt i verden. Derfor er de meget aktive med guidet video på youtube og andre sociale medier. Her vil du kunne finde inspiration og hjælp til din makeup og ikke mindst valg af børste og spronge. pr. side
Viser 25 - 25 af 25
  • Vis her
    DKK 269.00

    Multitasking Brush Set - Limited edition.Med dette sæt får du kabuki face brush, kabuki cheek brush, kabuki eye brush samt en sød opbevaringstaske. Børstene er håndlavet med fyldige taklonfiber (syntetiske hår).100% dyrevenlig. 

    DKK 269.00
    På lager
Viser 25 - 25 af 25