Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Tilbud

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Pure Beginnings

Sensebyullitz anbefaler Pure Beginnings fordi serien udelukkende brug ingredienser, der er godkendt til kosmetisk brug af ECOCERT Greenlife, bruger ultra mildt overfladeaktivt stoffer, der ikke bremser fugt fra huden. Serien er naturligvis Økologisk og Vegansk.
Støtte afrikanske samfund og bevarelse af biodiversitet gennem etisk bioteknologi. Har fokus på de gavnlige bakterier på overfladen af ​​huden og arbejde for at optimere de gode ved:

 • Opretholdelse af den normale pH i huden (4,5-5,5) 
 • Ved anvendelse af milde overfladeaktive stoffer 
 • Supplerer med en præbiotisk fødekilde, som kun den gavnlige flora kan fodre på 
 • Sørg for, at produkterne alle er hurtigt bionedbrydelige og dermed miljøvenlige.
 • Brug genanvendelig emballage 
Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  DKK 165.00

  Pure Beginnings Gaveæske til de helt små. Perfekt barselsgave til den bevidste mor, som ønsker at anvende det bedste og reneste til hendes lille ny. Gift settet fra Pure Beginnings indeholder Baby Lotion 100 ml. Baby Wash & Shampoo 100 ml. samt Baby Bum Cream 50 ml. Læs eventuelt mere om de individuelle ingredienser under det...

  DKK 165.00
  Læg i kurv
  Udsolgt
Viser 1 - 1 af 1 resultat