Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Makeup

Makeup når du ikke vil gå på kompomis med kvalitet eller sundhed


Vi er stolte af at være IDUN Minerals forhandler, da produkterne har en særdeles høj kvalitet, ikke indeholder skadelige og unødvendige stoffer og så er IDUN tilpasset til den skandinaviske hud. IDUN Minerals kan anvendes af alle, selv dig med særlig følsom hud. 

IDUN Minerals blev lancheret i Sverige i 2011 som det eneste eksklusive mærke på de svenske apoteker. Dette er et kvalitetsstempel af format, da de svenske apoteker ikke må forhandle produkter der indeholder skadelige stoffer. 

IDUN Minerals gør sig bemærket ved sin renhed og ved at produkterne er højpigmenterede og derfor meget drøje i brug. 
Alle vores Idun produkter er veganske.

IDUN navnet stammer fra nordisk mytologi - gudinden der stod for evig ungdom. Det tør vi dog ikke love ved brug af IDUN Minerals, men vi kan love at du ikke kommer til at fortryde dit køb, for IDUN Minerals er det sikre valg for dig der sætter kvalitet, sundhed og etik højst. 

Få eventuelt lidt inspiration her:

https://www.youtube.com/watch?v=c-rIjUoH_6w