Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Tilbud

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Makeup

Makeup når du ikke vil gå på kompomis med kvalitet eller sundhed


Vi er stolte af at være IDUN Minerals forhandler, da produkterne har en særdeles høj kvalitet, ikke indeholder skadelige og unødvendige stoffer og så er IDUN tilpasset til den skandinaviske hud. IDUN Minerals kan anvendes af alle, selv dig med særlig følsom hud. 

IDUN Minerals blev lancheret i Sverige i 2011 som det eneste eksklusive mærke på de svenske apoteker. Dette er et kvalitetsstempel af format, da de svenske apoteker ikke må forhandle produkter der indeholder skadelige stoffer. 

IDUN Minerals gør sig bemærket ved sin renhed og ved at produkterne er højpigmenterede og derfor meget drøje i brug. 
Alle vores Idun produkter er veganske.

IDUN navnet stammer fra nordisk mytologi - gudinden der stod for evig ungdom. Det tør vi dog ikke love ved brug af IDUN Minerals, men vi kan love at du ikke kommer til at fortryde dit køb, for IDUN Minerals er det sikre valg for dig der sætter kvalitet, sundhed og etik højst. 

Få eventuelt lidt inspiration her:

https://www.youtube.com/watch?v=c-rIjUoH_6w

Underkategorier

 • Ansigt
  Ansigt – Mineral-makeup lader huden ånde Vi forhandler et stort udvalg af makeup til dit ansigt. Alle vores makeupprodukter er mineral-makeup. Det betyder, at huden kan ånde igennem, og at makeuppen samtidig plejer huden. Blandt vores udvalg af makeup til ansigtet finder du: Pudder , Bronzer , Blush , Concealer , Flydende foundation  og Highlighter . Med vores makeup-produkter kan du tage makeup på med god samvittighed og samtidig give dit ansigt pleje. Bestil kvalitetsprodukter til dit ansigt online Køb vores makeup-produkter online her på siden. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, enten på telefon 40 45 52 12  eller e-mail info@sensebyullitz.dk , hvis du har spørgsmål.
 • Øjne
  Øjne – Mineral-makeup til øjnene Med vores udvalg af øjenmakeup af høj kvalitet kan du skabe alt fra et dramatisk og mystisk look til et naturligt look med sund mineral-makeup til dine øjne. Vi forhandler: Øjenskygger , Mascara , Eyeliner og inliner  samt makeup til dine bryn . Her kan du med andre ord købe skønne makeup-produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Køb makeup til dine øjne her Du kan med fordel bestille vores mineral-makeup til øjnene online via vores udvalg nedenfor. Vi leverer til hele landet. Kontakt os på telefon 40 45 52 12  eller skriv til vores e-mail info@sensebyullitz.dk , hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om produkterne.
 • Læber
  Læber – Lipgloss og andre plejeprodukter Sunde og velplejede læber er smukke og starter med god pleje. Vi forhandler både lipgloss og læbepleje-produkter her på siden. Produkterne er baseret på økologi og er fremstillet for at give dine læber den bedst mulige pleje. Stort udvalg af produkter til dine læber Du kan se vores store udvalg af lipgloss og plejeprodukter til læberne nedenfor. Finder du noget, du kan lide, kan du trygt bestille det online – vi leverer til hele landet og svarer gerne på spørgsmål på telefon 40 45 52 12  og e-mail info@sensebyullitz.dk , hvis der er noget, du er i tvivl om.
 • Negle
  Negle – Neglelak i mange forskellige farver Få sunde, velplejede og smukke negle ved at bruge vores neglelak, som både fugtgiver og plejer neglene samtidig med, at de giver dem en flot farve. Vælg mellem et stort udvalg af forskellige farver neglelak for enhver smag. Du kan også købe Top Coat, som du med fordel kan bruge til at forsegle din neglelak for at få et mere glansfuldt og holdbart resultat. Stort udvalg af kvalitetsprodukter til dine negle Du kan se vores store udvalg af kvalitetsprodukter til dine negle nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller problemer med bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 40 45 52 12  eller skrive til vores e-mail info@sensebyullitz.dk .
 • Makeup Børste og tilbehør
  Børster og tilbehør til ethvert formål Makeupbørster, sponges og cleansers er essentielle for en smuk makeup. Vi forhandler udelukkende produkter fra de nøje udvalgte brands; Real Techniques og IDUN, da begge brands byder på nogle af de allerbedste børster på markedet og samtidig har et stort og fantastisk sortiment. Blandt vores børster og andet tilbehør kan du finde: Brush Sets , Face Brush , Eye Brush , Sponge  og Brush Cleansing . Køb børster og tilbehør online Se vores store udvalg af kvalitetstilbehør og børster til ethvert formål nedenfor på denne side. Ring til vores kundeservice på telefon 40 45 52 12  eller skriv til e-mail info@sensebyullitz.dk , hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til din bestilling.