Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Tilbud

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Mærker

Brands

Vi har med sensebyullits forsøgt at skabe et univers af skønheds- og plejeprodukter med kant og omtanke. Mærkerne er alle nøje udvalgt ud fra en række kriterier og ikke mindst erfaringer. Vi sælger ikke noget vi ikke selv har prøvet og heller ikke produkter vi ikke kan stå inde for.

Herunder finder du hovedkategorierne af vores brands, men du kan ligeledes søge i de øvrige kategorier hvis der er en specifikt produkttype du er på udkig efter.

Vi forhandler pt. IDUN Minerals, ZARKO, Ecooking, MK Olie & Aronia, Nordic Amber, John Masters Organics, The Organic Pharmacy, Stop the water, Real Techniques og som seneste skud på stammen NÜXE Paris. 


Vores krav til de brands vi forhandler:

Økologi, fornuft og bæredygtighed er alle elementer vi har med i vores overvejelser når vi udvælger leverandører og er nøgleordene og målene frem for alt. Vores leverandører skal være passionerede, vide hvad de arbejder med og hvilken ingredienser de anvender i deres produkter. Vi stiller som sagt krav til ingredienser, bæredygtig produktion og ikke mindst kvaliteten af slutprodukterne. Og vi forsøger også at arbejde med virksomheder der generelt har en ligefrem og logisk tilgang til økologi.

Vi er fortsat et lille fortagende og er altid åbne for at høre din mening og ønsker, så skulle du have ideer til produkter vi burde undersøge nærmer, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakt os. Det samme gælder din personlige hudpleje, har du spørgsmål eller ting du undre sig over, så kontakt os altid gerne. 

Underkategorier

 • COOLA
  COOLA solpleje i verdensklasse uden unødig kemi COOLA solpleje serie er nøje udvalgt og vi er meget stolte af at være forhandler af dette fantastiske mærke. Coolar er udviklet i Californien og har selvfølgelig fokus på økologi og bæredygtighed og indeholder ingen uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer. Alle produkterne er som minimum 70% økologiske, de sidst % stammer fra vand og mineraler, som pga deres naturlige oprindelse ikke kan k ategoriseres  som økologisk. Det er tanken at du skal kunne stille samme krav til det du putter på huden som det du spiser.   COOLA produkterne giver bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Det betyder at også de solstråler der ikke kan ses - i eksempelvis overskyet vejr - rent faktisk holdes væk fra huden.  COOLA er udviklet i samarbejde med/og til livredderne ved de californiske strande, hvor kravene til 100% effektiv beskyttelse er meget høje. Her skal man kunne stole på produktets effektivitet, hver dag - året rundt! Og så må den selvfølgelig heller ikke indeholde nogen af alle de øvrige, skadelige stoffer som kroppen ikke har godt af, og som man knapt kan udtale navnene på! Hele COOLAR serien er udviklet ud fra devisen “Farm to Face”. Her lægger man vægt på at bruge helt friske, lokalt producerede økologiske ingredienser overalt hvor det overhovedet er muligt, samtidig med at man selvfølgelig sikrer landmænd og arbejdere ordentlige vilkår og priser. Alle COOLA’s produkter er “cruelty free” - altså udviklet helt uden dyreforsøg. COOLA Suncare udvikler og producerer deres produkter efter kriterier der er helt på linie med eller over de strengeste krav i branchen. Desuden følges krav og anbefalinger fra CDC, FDA, American Cancer Society og Skin Cancer Foundation.  COOLAR har vundet et hav af priser rundt om i verden, blandt andet Eco Beauty Aqwards, American Spa awards, Woman`sHealth fået 5 stjerner i ELLE og Vouge. ​CLASSIC KONTRA MINERAL: HVAD ER HVAD? Klassiske og mineralske solcremer er forskellige når det gælder deres aktive beskyttelsesfiltre. De klassiske solcremer bruger kemiske aktivfiltre (ofte kaldet  ikke-mineralske  eller  traditionelle  filtre), der er designet til at opsuge og nedbryde UVA-/UVB-stråling, mens mineralske solcremer bruger mineralske/fysiske filtre til aktiv UVA- og UVB-beskyttelse. Det kan eksempelvis være Titanium Dioxid og Zink Oxid. Alle vores produkter - både de klassiske og de mineralske - garanterer dig bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråling! Hvor meget beskytter de forskellige faktor? SPF SCOOPET SPF står for “Sun Protection Factor”. Solcremer er inddelt med et SPF nummer hvilket indikerer cremens evne til at beskytte mod UVB stråling. SPF tallet beregnes ved at sammenholde den tid det vil tage dig at blive forbrændt med beskyttelsescreme kontra uden beskyttelsescreme. ​ Brug en bredspektret SPF på 15 eller derover til at beskytte dig selv, ikke blot mod at blive forbrændt, men også mod hudkræft og for tidlig ældning.
 • Eco By Sonya
  Eco By Sonya. En vegansk og Økologisk serie af krops og ansigtspleje. Serien indeholder Selvbruner, Ansigts Tan, Body lotion, Body Wash mv. En skånsom men samtid virksom serie som er velegnet til alle hudtyper lige fra ung hud med acne til mere moden hud, hvor anti-age effekt er ønskelig.
 • Ecooking
  SENSEBYULLITZ anbefaler denne serie fordi – Fordi vi simpelthen ikke kan undlade denne fantastiske serie. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med den, kan vi på det kraftigste anbefale dette. Ecooking har taget et bevidst valg i brugen af sunde og økologiske ingredienser i deres produkter, hvilket vi jo ELSKER hos senseBYullitz.dk – og så VIRKER de altså. Et par nætter med deres MULTIBALM på tørre hænder og de er næsten så gode som nye eller en kur med deres STRAM OP KAPSLER og din hud føles betydelig strammere og du får syn for sagen. Så lad dig endelig ikke holde tilbage og send os gerne en tilbagemelding om dine erfaringer, enten på FB eller via #sensebyullitz En dansk økologisk hudplejeserie, som vi er vilde med hos senseBYullitz.dk Ecooking bliver udviklet, produceret og håndfyldt på deres egne lille fabrik. Alle produkter er udviklet med omtanke for dig og vores miljø. Serien henvender sig til hele familien i sin rene og milde formel. Nogle af produkterne kan endda spises… Huden er kroppens største organ. En sund hud er vigtig for dit helbred og velbefindende. Ecooking er fyldt med gode ting - 100 % rene økologiske og naturlige olier, 100 % æteriske olier og duftudtræk, mange vitaminer og mineraler, antioxidanter, mange forskellige ekstrakter, milde råvarer og konserveringssystemer, uden parabener, uden kunstige farvestoffer og med omtanke for VORES miljø. Ecooking hjælper dig med at pleje, styrke og beskytte din hud. Ingredienser og sammensætningen i vores produkter er baseret på mere end 20 års erfaring med udvikling, test og produktion af skønheds- og plejeprodukter.
 • Eco tools
  SENSEBYULLITZ.DK anbefaler Eco Tools fordi alt materiale i EcoTools produkter kan genbruges og er miljøvenlige. Serien er bæredygtig, har den optimale virkning/effekt og så har Eco Tools et godt og bredt sortiment indenfor Bsth & Spa tilbehør.   Ecotools vision er at lave smukke produkter der samtidig er miljøvenlige. Deres børste håndtagene er lavet af bambus, et hastigt voksende og "bæredygtige" træer, der har ringe indflydelse på naturressourcer. Børstehårene er fremstillet af syntetisk Taklon og er ikke testet på dyr. Metallet, der anvendes i produkterne genbruges, aluminium og stoffet er fremstillet af viskåstråd fra bambus. Den ydre emballage er fremstillet af genbrugspapir til 80% produceret af vindenergi.
 • Idun
  SENSEBYULLITZ.DK anbefaler soleklart IDUN Minerals. Måske er IDUN ikke det mest kendte mineral makeup mærke i Danmark, men uden tvivl nok et af de bedste. Serien er fantastisk, sortimentet er bredt og tilpasset den skandinaviske hud. Uanset om du i forvejen kender til mineral makeup eller om det er nyt for dig, kan du godt glæde dig til at stifte bekendskab med IDUN - du vil ikke fortryde det. IDUN er en svensk makeup linje der blev lancheret i 2011 som det eneste eksklusive makeup mærke på de svenske apoteker. Serien består af højt oprensede mineraler af fineste og reneste kvalitet. Det betyder, at de kun har brugt rensede mineraler til at skabe produkter, der giver fuld dækning og samtidig nærer og beskytter huden. Den er også designet til at passe til alle hudtyper, fra fedtet til tør hud. Idun Minerals produkter er udviklet i tæt samarbejde med svensk forskning og hudexpertis. Serien omfatter: foundation, pudder, concealer, blush, bronzer, lip gloss, læbestift, øjenskygge og mascara. Sortimentet også forbundet pensler og effektiv rengøring pensel.
 • John Masters Organic
  SENSEBYULLITZ.DK anbefaler John Masters Organics fordi, de har taget stilling til hårpleje, sundhed og vores miljø. OG så laver de nogle helt fantastiske produkter. Sortimentet er bredt, dækkende og i en relativ fornuftig prisklasse. Samtidig er der i serien plads til særlige behov og derfor ikke kun egnet til den brede befolkning, men også folk med hovedbunds og hårproblemer.  John Masters Organics laver produkter uden kunstig kemi. Serien er indbegrebet at hårpleje med omtanke og produkter der i den grad er kælet for. Deres filosofi er at mange ikke ønsker at vide hvor mange kemikalier de belaster kroppen med, når de dagligt går i bad, bruger shampoo, styling produkter, hudcreme mv.  John Masters produkter indeholder ikke kunstig kemi. Ingen unødige stivelser, farver og konserveringsmidler. Og ingen ingredienser som vi end ikke kan udtale navnene på! De vil vide hvad der er i produkterne og de vil vide HVORFOR de er der!  Når du køber et produkt fra John Masters Organics kan du forvente at de har gjort sig umage med at finde de fineste planter, lave de bedste ekstrakter og blande de bedste ingredienser i det slutprodukt du ender med at have stående på hylden derhjemme!
 • MK olie
  SENSEBYULLITZ anbefaler denne serie fordi – Vi tror på at vores indre sundhed er altafgørende for en sund hud. Ved at sikre vi får rigeligt af antioxidanter, giver vi huden de optimale rammer for at regenerere, opbygge og vedligeholde.  MK Olierne mindsker rynker, giver hud, negle og hår et nyt sundt look. MK olie er velegnet til ALLE hudtyper og ikke kun personer med tør og trist hud. Selv fedtet hud opnår en ro og ballance af MK olierne, samtidig er den også velegnet til andre hudtyper eller hudforandringer så som Rosacea, hyperpigmentering & eksem.  – Ydre skønhed stammer inde fra, det er et gammelt kendt ordsprog, som med denne serie har fået en helt ny og styrket betydning. Målet med olierne er, at de vil give en følelse af både indre og ydre skønhed, balance og naturlig energi til alle, der bruger dem og samtidigt medvirke til at gøre verden til et bedre sted for alle.” Det bliver ikke nemmere, hurtigere eller mere overskueligt, at pleje sig selv. Bag serien står Maybritt Krewald. Hun har skabt denne fantastiske serie af økologiske olier og juicer, som har taget norden med storm. Og ikke uden grund. Med denne unik samling af økologiske og koldpressede olier og juicer, fyldt med værdifulde antioxidanter, har hun skabte den ”MK organic pure” produktserie. Serien består af tre forskellige eksklusive olier og to meget koncentrerede juicer med et antioxidantniveau som er det højeste i naturen. Hver af hendes unikke økologiske opskrifter er udviklede for at imødekomme kvinders og mænds særlige behov og indeholder kraftfulde ingredienser for at fremme hudsundhed, skønhed og energi for mennesker i alle aldre. Produkterne blandes i en daglig "shot" som det er nemt for alle at drikke lige før morgenmaden eller påføres lokalt for at give elasticitet og anti-age virkning på huden. W = kvinder, M = mænd og O = er til hele familien, eller børn    
 • NAILS INC. London
  Nails INC. blev etableret i 1999 af den tidligere moderedaktør fra Tatler, Thea Green. Nails INC. er markedsledende indenfor sit felt og et hypet navn i modeverdenen, med blandt andet Victoria Becham som ambassadør.
 • Nordic Amber
  SENSEBYULLITZ anbefaler denne serie fordi – Serien for det første er økologisk baseret (hvilket vi jo elsker), dernæst er det en meget lækker og enkelt serie i en fornuftig prisklasse. Serien er let anvendelig, fugtgivende, genopbyggende og så giver den en dejlig glød. Så hvis du er til dansk, lækkert og plejende, så er Nordic Amber en god serie at stifte bekendtskab med. Nordic Amber er en dansk økologisk baseret Spa- og hudplejeserie, der tager udgangspunkt i havets gode egenskaber samt virksomme urter og planter. Nordic Amber er let anvendelig, og gør den almindelige hudpleje til en nydelse. Serien bruges på udvalgte danske spa steder samt sælges kun i udvalgte butikker og webshops. Serien er opbygget således at flere af produkterne har flere funktioner og kan dermed kombineres alt efter ønske og behov. Rav er nøgle ingrediens, som ud fra en kompliceret, forskningsudviklet proces tilfører produkterne effektive antioxidanter, som genopbygger og hjælper huden med til at bevare sig ung, fast og glat. Nordic Amber er økologisk baseret og serien indeholder 8 sunde produkter, hvor man i alle produkter anvender Aloe Vera istedet for vand for intensivere effekten.
 • NUXE
  SENSEBYULLITZ.DK  anbefaler NUXE produkterne, da disse er af naturlig oprindelse, har gennemtestet og er af bæredygtig produktion. NUXE kendetegn er deres brug af naturlige, aktive ingredienser uden mineralske olier, kunstige farvestoffer, parabener eller ingredienser af animalsk oprindelse. Og så er produkterne SUPER lækre, så en varm anbefaling fra os. NUXE Paris er ejet og drevet af Aliza Jabès
 • Pure Beginnings
  Sensebyullitz anbefaler Pure Beginnings fordi serien udelukkende brug ingredienser, der er godkendt til kosmetisk brug af ECOCERT Greenlife, bruger ultra mildt overfladeaktivt stoffer, der ikke bremser fugt fra huden. Serien er naturligvis Økologisk og Vegansk. Støtte afrikanske samfund og bevarelse af biodiversitet gennem etisk bioteknologi. Har fokus på de gavnlige bakterier på overfladen af ​​huden og arbejde for at optimere de gode ved: Opretholdelse af den normale pH i huden (4,5-5,5)  Ved anvendelse af milde overfladeaktive stoffer  Supplerer med en præbiotisk fødekilde, som kun den gavnlige flora kan fodre på  Sørg for, at produkterne alle er hurtigt bionedbrydelige og dermed miljøvenlige. Brug genanvendelig emballage 
 • Real Techniques
  SENSEBYULLITZ.DK anbefaler Real Techniques, fordi de simpelthen laver de bedste børste på markedet. Deres udvalg er enormt og bredt, som ingen anden. Real Techniques sætter trenden og er i konstant udvikling. Vi har udvalgt et bredt sortiment og du vil løbende kunne finde "limited Editions" her på siden.  Bag serien Real Techniques står søstrene Samantha og Nicola Chapman, som hele deres liv har været som besat af makeup. For dem er det vigtigt at undervise og gøre makeup tilgængelig for kvinder rundt i verden. Derfor er de meget aktive med guidet video på youtube og andre sociale medier. Her vil du kunne finde inspiration og hjælp til din makeup og ikke mindst valg af børste og spronge. 
 • Skagen Seaside
  Skagen Seaside hudplejeserien er fremstillet til den kræsne forbruger. Serien er Naturlig, Økologisk og Vegansk og så er den fantastisk smuk at se på. Lige fra man ser den første gang emmer den af kvalitet og du bliver ikke skuffet når du tager den i brug.  Serien er skabt med respekt for naturen og kroppen, hvilket betyder du kan forvente en blid og effektiv serie med masser af fugt og pleje.
 • Serum 8
  Serum8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Det giver dig mulighed for selv at pleje og vedligeholde din hud efter professionelle principper. Kontrolleret nedbrydning efterfulgt af accelereret genopbygning. Med sin enestående cellestimule­rende og plejende effekt henvender hudplejesystemet sig til alle. Uanset hudtype, alder og køn. I Serum8 Skincare System arbej­d­­­es der bevidst kun med få, nøje udvalgte aktivstoffer ud fra en filosofi om, at vi generelt kommer alt for mange stoffer på vores hud. Huden er meget modtagelig, og man skal derfor være varsom med, hvad man udsætter den for. De aktive stoffer er valgt ud fra deres effekt og ud fra en vished om at vi kan påføre dem på en nedbrudt og sårbar hudbarriere, uden at de er skadelige.
 • Stop the water while...
  SENSEBYULLITZ.DK anbefaler denne serie, for det første fordi den har et særdeles fornuftigt budskab, vi gerne vil være med til at udbringe. Samtidig er det nogle vildt lækre produkter, der både er lækre til selvforkælelse, men i den grad også en fantastisk gaveide - som viser du også har taget stilling ! Stop the Water While Using Me, er en anden måde at tænke hudog hårpleje på. Her handler det om at tage ansvar. Vand danner grundlag for alt liv. Blot 2,5% af al verdens vand er fersk­vand. Det er derfor ikke nogen dum idé at passe godt på denne værdifulde ressource! Eftersom en betydelig mængde vand går til spilde hver eneste dag på alverdens badeværelser besluttede man at starte STOP THE WATER WHILE USING ME! - den første naturlige serie af personlige plejeprodukter, der også fokuserer på at spare på vandet.  Produkterne er drøje i brug og fremstillet af 100% naturlige ingredienser, der alle lever op til de højeste certificerings-standarder ind­enfor naturlig kosmetik. Det hele fremstilles i Tyskland og leveres til hele verden. Produkterne fungerer som en daglig påmindelse om at beskytte vores dyrebare ressource - samtidig med at du kan se godt ud og føle dig godt tilpas!
 • The organic pharmacy
  SENSEBYULLITZ.DK har udvalgt The Organic Pharmacy som brand til siden, da serien er helt igennem fantastisk. De står for alt det vi gerne vil være med til at fremme - økologi, ansvar og fornuft. Serien er udover at være økologisk, særdeles effektiv og bred, så selv den mest krævende hud, kan få den pleje og opmærksomhed den fortjener.  Det ligger i The Organic Pharmacys grundfilosofi, at ingredienserne skal være økologiske. De har endda indarbejdet økologien i firmaets navn.  The Organic Pharmacy er et London-baseret firma, der sætter en ære i at producere alting lokalt, i deres egne faciliteter. Det giver den bedst mulige kvalitetskontrol og med alting samlet sikrer man også at de medarbejdere der er involveret undervejs i fremstillings processen føler den samme grad af ansvarlighed for slutprodukterne, som de bør.  The Organic Pharmacy opkøber ingredienser overalt i verden for at sikre at kun det bedste af det bedste ender i produkterne. Men man går op i fairtrade og sikrer altid at lokale bønder og arbejdere får en ordentlig og fair pris for deres varer og at de arbejder under fornuftige vilkår. Kun på denne måde kan man sikre at man også her føler en glæde og stolthed over de ingredienser, der i sidste ende havner i produkterne. Produkterne er naturligvis ikke testet på dyr!
 • Zarko parfume
  SENSEBYULLITZ anbefaler denne serie fordi – Det er simpelthen bare den bedste på markedet. Den er dansk produceret, har kant, sjæl og elegance ud over hvad vi har oplevet før. Molekyle parfumen fra Zarko Pavlov er bare i verdensklasse og tilpasset det nordiske klima og stil. Dansk produceret parfume udviklet af kunstner og parfumeur Zarko Pavlov. Zarko har udviklet denne serie af kvalitetsparfumer, der matcher det Nordiske temperament - kun indeholdende det allerbedste - både til kvinder og mænd. Det der gør molekyleparfumen helt speciel, er at den dufter forskellige fra person til person, da den variere efter kropstemperatur og i, hvordan duften samarbejder med kroppens egen dufte. Derfor behøver parfumen ikke dufte ens på dig som på en anden. Det handler om at prøve sig frem. I historiske omgivelser i Nordsjælland i det smukke Sauntehus Slotshotels gamle staldbygning ligger i dag Danmarks eneste parfumehus, hvor udvikling, produktion, pakning og salg ligger under ét og samme tag. Alle parfumer er 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium. Siden lanceringen af de første dufte i 2013, har succesen ikke været til at tage fejl af og serien sælges i dag i 23 lande. I forhold til historiens store Parfumeurs, holder Zarko ikke alle kortene tæt inde på livet, han deler gerne ud af sin viden og demonstrere molekylerne bag disse fantastiske parfumer. Zarko har lunet sit hjerte ved mødet af de mennesker, hans dufte har tryllebundet, og som gladelig har berettet historierne videre til familie og venner.  
pr. side
Viser 1 - 12 af 29
 • Vis her
  630.00 DKK 700.00 DKK -10%

  MOLéCULE 234.38 fra Zarko - sensuel og unik.En sensuel duft, der tilpasser sig den enkelte og udvikler og trækker sig sammen hele tiden. I denne duft er det et stort molecule, der dominerer. Et molekyle, der arbejder med din egen duft. En duft, der egentligt er et fænomen – og ikke en parfume. Duften er komponeret på selve...

  630.00 DKK 700.00 DKK -10%
  Nedsat pris!
  På lager
 • Vis her
  612.00 DKK 680.00 DKK -10%

  e'L fra Zarko en blid ren duft for alle sanserDuften er nordisk - diskret - frisk. En parfume, der udvikler sig fra friskheden fra grøn te og granatæble til dybe sensuelle noter – uden at være tung. Denne parfume er komponeret til den bevidste, luksuriøse kvinde, der befinder sig i det pulserende liv. TOPNOTER:...

  612.00 DKK 680.00 DKK -10%
  Nedsat pris!
  På lager
 • Vis her
  612.00 DKK 680.00 DKK -10%

  INCEPTION fra Zarko - sensuel og forførendeDenne parfume spiller på hele dit duft- og følelsesregister. Her er parfumen komponeret, så den går igennem 6 faser i stedet for 3, som i de klassiske parfumer. For at skabe denne duft, er der arbejdet med akkorder som i musik; først skabe de lyse toner, for så at...

  612.00 DKK 680.00 DKK -10%
  Nedsat pris!
  På lager
 • Vis her
  612.00 DKK 680.00 DKK -10%

  Denne parfume har en helt særligt duft af sødlige skove og skovbunde. Oud er navnet på verdens dyreste råmateriale til parfume og udvindingsprocessen er enormt vanskelig. Når barken bliver angrebet af en speciel parasit, reagerer træets bark ved at producere det kostbare sorte materiale, der bliver omtalt som flydende...

  612.00 DKK 680.00 DKK -10%
  Nedsat pris!
  På lager
 • Vis her
  630.00 DKK 700.00 DKK -10%

  Pink Molecule fra Zarko, vaskeægte luksus.Pink Molecule er en duft der signalerer uskyldighed og renhed, men med stærke sensuelle undertoner. Zarkoperfume PINK MOLéCULE EDP er en fortolkning af de nordiske elementer blandet med pink champagne: Den varme brise der kommer i foråret mixet med vand og de mørke træer fra...

  630.00 DKK 700.00 DKK -10%
  Læg i kurv
  Nedsat pris!
  Udsolgt
 • Vis her
  630.00 DKK 700.00 DKK -10%

  Duften er overvejende maskulin, men kan bruges af begge køn. Molécule no. 8 wooden chips er den totale overgivelse. Et bevidst fravalg af at besvare hvorfor og et forsøg på at opnå total kreativ frihed. Inspirationen til Molecule no. 8 blev udløst i et øjebliks frihed på en strand, en tidlig morgen i...

  630.00 DKK 700.00 DKK -10%
  Læg i kurv
  Nedsat pris!
  Udsolgt
 • Vis her
  630.00 DKK 700.00 DKK -10%

  En uskyldig og frisk duft der udvikler sig til en dyb intens og sensuel duft, uden at blive for overvældende. Her er intet det først giver sig ud for og henvender sig til alle og ikke kun de modige og frihedssøgende. Parfumen er komponeret af 3 store musk molekyler. Parfume noter: Aromatisk base af musk noter med et hint af frisk vandmelon.

  630.00 DKK 700.00 DKK -10%
  Nedsat pris!
  På lager
 • Vis her
  114.00 DKK

  Stop The Water Lemon Honey Soap Lemon Honey sæbe, der blødgører og opfrisker. Skøn forfriskende og dejligt duftende sæbe der gør den daglige brug til en sand fornøjelse. Økologisk akaciehonning indeholder enzymer og aminosyrer der styrker og samtidig blødgør huden. Det høje...

  114.00 DKK
  På lager
 • Vis her
  114.00 DKK

  Stop the water Cucumber Lime soap Cucumber lime sæbe, der plejer og opfrisker. Nænsom, plejende, vegan og umådelig frisk. Takket være de milde, rensende aktiver og vaskeægte agurkeudtræk får huden både nænsom pleje og en intensiv tilførsel af fugt. Perfekt til tør hud. Duften af naturlig lime giver Cucumber Lime Soap en spændende og forfriskende note. 

  114.00 DKK
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  139.00 DKK

  Stop the water shower gel Shower gel, der renser og opfrisker.. Kombinationen af milde vaskeaktiver og plejende lipiderstatninger renses huden nænsomt uden at udtørre den. Denne shower gel sikrer at dagen starter med fornyet energi og styrke.Med en duftende olie af højeste kvalitet, blandet med økologisk appelsinblomst vil...

  139.00 DKK
  På lager
 • Vis her
  229.00 DKK

  Orange wild herbs body lotion Denneveganske body lotion, blødgører og genopliver huden. Lækker vegansk body lotion med en herlig, sommerlig duft, der efterlader huden silkeblød. Virker fantastisk stimulerende og genoplivende efter et bad. Du vil elske den fine duft af orangeblomst vand, lime og vilde urter. Den ideelle...

  229.00 DKK
  På lager
 • Vis her
  229.00 DKK

  Stop the water sesam sage body lotion Sesam Sage lotion, der plejer og renser. Kombinationen af milde vaskeaktiver og plejende lipiderstatninger renser huden nænsomt uden at udtørre den.Med en duftende olie af højeste kvalitet, blandet med økologisk appelsinblomst vil denne shower gel være en forfriskende oplevelse for...

  229.00 DKK
  På lager
Viser 1 - 12 af 29