Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Tilbud

Nyhedsbrev

Læs vores anmeldelser her:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Læber – Lipgloss og andre plejeprodukter

Sunde og velplejede læber er smukke og starter med god pleje. Vi forhandler både lipgloss og læbepleje-produkter her på siden. Produkterne er baseret på økologi og er fremstillet for at give dine læber den bedst mulige pleje.

Stort udvalg af produkter til dine læber

Du kan se vores store udvalg af lipgloss og plejeprodukter til læberne nedenfor. Finder du noget, du kan lide, kan du trygt bestille det online – vi leverer til hele landet og svarer gerne på spørgsmål på telefon 40 45 52 12 og e-mail info@sensebyullitz.dk, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Underkategorier

  • Lipgloss
    Lipgloss fra IDUN Minerals passer til enhver lejlighed. De indeholder alle blødgørende og nærende nordisk multebær. Lipgloss kan bruges både til hverdag og fest og føles altid behagelig at have på. Utrolig let at påfører og velegnet til dig der vil have det bedste samtidig med du kun vil bruge sunde skønhedsprodukter. 
  • Læbestift
    Læbestifte fra IDUN Minerals indeholder alle højpigmenterede mineraler, antioxidant Vitamin E & multebærolie. Giver læberne et smukt og ensartet look. Er let at påfører og har en god og lang holdbarhed. Dine læber plejes og fugtes samtidig med de syner smukke.
  • Læbepleje