Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Udvælgelse af produkter:

Krav til produkterne

Når vi udvælger produkter, har vi i en lang række krav som vi ikke vil gå på kompromis med. Vi stiller for det første krav til vores leverandører, de skal være passionerede og professionelle omkring det de laver. De skal være ansvarlige for verden omkring os og så sætter vi særdeles stor pris på at de stiler mod økologi. Dernæst stiller vi helt naturligt store krav til slutproduktet, vi vil sikre at man som kunde hos sensebyullitz.dk kan være sikker på at få det resultat som produktet lover. Producenterne skal kende alle deres produkter i dybden og udvælge de bedste af de bedste ingredienser.

Når disse ting er på plads, skal det heller ikke være nogen hemmelighed at vi ELSKER nordiske produkter, vi synes det er fantastisk at så mange producenter er begyndt at få øjnene op for hvor meget den nordiske natur har at byde på. Så dem støtter vi hjertens gerne.

Men frem for alt, vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder de bedste, sundeste og mest fantastiske sortiment, som vi kan med sikkerhed kan give vores ”kvalitets stempel” og det kan vi med alle de produkter du finder på sensebyullitz.dk.

Skulle du som kunde have ønsker til produkter vi ikke på nuværende tidspunkt tilbyder i shoppen, hører vi rigtig gerne fra dig på info@sensebyullitz.dk