Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Problemhud

Problemhud er en massebetegnelse for hud som enten ikke ser ud som vi ønsker, har sygdomme eller andre udfordringer. Vi har samlet alle vores udvalgte produkter under en samlet kategori ”Problemhud”. De fleste at disse produkter kan ligeledes findes under andre kategorier, da de udover at hjælpe på specifikke problemer også har andre egenskaber så som ”velegnet til hænder” mv.

Vores udvalgte produkter henvender sig hovedsageligt til folk med tør hud, acne, celluitte, fedtet hud og uren hud. Du kan søge inde under de forskellige kategorier og skulle du være i tvivl om hvad du skal vælge eller om vi har noget der kan afhjælpe netop din problemhud, så send os rigtig gerne en mail, evt. med billede, så skal vi gøre vores bedste for at vejlede dig.

Har man en særlig følsom hud, hud sygdomme eller andre ekstraordinær problemer, skal man ALTID kontakte lægen og ikke ”bare” købe sig fattig i butikkerne. Er ens hud så plaget, er det vigtigt at man får professionel hjælp.