Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Om senseBYullitz.dk

- Unikke skønhedsbrands med kant og omtanke

Sensebyullitz er et univers med Veganske og Økologiske skønhedsprodukter.

Vi har forsøgt at skabe et univers af skønheds- og plejeprodukter med kant og omtanke, som kan leve op til vores personlige krav. Økologi er nøgleordet og målet frem for alt. Men desværre er lovgivningen sådan at selv ganske små mængder økologi i et plejeprodukt, giver mulighed for at kalde et sådan produkt økologiske. Derfor udvælger vi nøje alle produkterne og stiller store krav til vores leverandører. De skal være passionerede, vide hvad de arbejder med og hvilken ingredienser de anvender i deres produkter. Vi stiller krav til bæredygtig produktion og ikke mindst kvaliteten af slutprodukterne. Men vi forsøger også at arbejde med virksomheder der generelt har en ligefrem og logisk tilgang til økologi.

Igennem de senere år, har vi heldigvis set en stor udvikling inden for sunde og meningsfulde skønhedsprodukter og vi ELSKER denne udvikling. Derfor vil vi også løbende tilbyde nye og spændende brands. SÅ et besøg hos sensebyullitz.dk er ikke ensbetydende med at vi kun forhandler kendte mærker. Et godt eksempel er en af vores serier ”Nordic Amber”. Det er ikke særlig kendt endnu, men det er dansk, det er lavet med omtanke for dig og for naturen og så er det lækkert. Så lad dig gerne inspirere her på siden og stil endelig spørgsmål, hvis noget ikke giver mening eller du har specifikke spørgsmål til ingredienser mv.

Vi er alle en del af noget større og hos senseBYullitz.dk sætter vi stor pris på mangfoldighed og meninger. Derfor vil du løbende kunne se, at vi invitere vores trofaste besøgende/følgere til at være en del af vores test- og udvælgelses panel. Ud over siden her, benytte vi os af Instagram og Facebook, hvor vi løbende ønsker brugerinvolvering, så følg os hjertens gerne, for din mening tæller for os. Vi hedder sensebyullitz.dk begge steder .

Vi håber at du lige som os vil være med til at stille krav til de produkter du køber. Vi synes du skal stille spørgsmål, være nysgerrig og åben for dialog med dine leverandører. Ikke kun når det drejer sig om hudpleje, men også mad alt muligt andet. De færreste af os kan ene og alene revolutionere, men vi kan alle være med til at skubbe og dermed langsomt og sikkert ende i den rigtige retning.

Vi håber du vil føle dig velkommen på Sensebyullitz.dk og vi vil gøre alt for at du skal føle dig godt tilpas og yde dig den bedste service.

PS. Har du ønsker til brands vi skal kigge på, så send os endelig en mail på info@sensebyullitz.dk