Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Sensebyullitz Kundeklub

vores kundeklub er til for dig

Vi elsker loyale kunder og med vores kundeklub vil vi gerne gøre noget godt for dig, så du kan forkæle dig selv lidt ekstra. Medlemsskabet er gratis og kræver kun du opretter en profil på hjemmesiden.

Som Klubmedlem optjener du bonuspoint på dine køb. Disse bonuspoint svare i gennemsnit til 5% af prisen på de indkøbte varer.  Dine bonuspoint bliver automatisk indsat på din medlemskonto og er tilgængelige på din konto efter 14 dage.

Inde på den enkelte varer, kan du se hvor mange bonuspoint og penge den enkelte varer udløser.

Du kan til enhver tid se din optjente bonuspoint ved at logge ind på vores hjemmeside og klikke på ”Min Konto”.

For at optjene samt anvende din bonus skal du huske at være logget ind, da din bonus er gemt på dit login/medlemskab. Du aktivere dine bonuspoint i forbindelse med betalingen i tjek ud.

Dine bonuspoint beregnes som en procentdel af varens pris. Køber du flere varer beregnes en samlet bonus, dog ikke på gavekort og eventuel fragtgebyr.

Du optjener bonuspoint på alle ordre, dvs. der er ikke nogen minimumsgrænse.  

Din bonus udløber 12 måneder efter de er optjent, så hold gerne løbende øje med din konto, således du ikke går glip af din bonus. Du kan på din profil se hvor længe din bonus er gældende.

Du kan til enhver tid – og uden varsel – melde dig ud af kundeklubben. Det gør du under ”Min profil” på sensebyullitz.dk. Når du melder dig ud, mister du de optjente bonuspoint, du endnu ikke har brugt.

 

Generelt

Der kan forekomme tilbud og kampagner, hvor der ikke kan optjenes bonuspoint. Dette kan være tilfælde ved f.eks Black Friday, ekstraordinært tilbud og lignende. I tilfælde af dette, vil der ikke være vist antal bonuspoint på den enkelte varer.

Hos sensebyullitz.dk forbeholder vi os retten til at ændre programmets fordele, vilkår og helt at stoppe medlemsprogrammet. Hvis ændringer berører optjening eller benyttelse af bonus, vil dette klart fremgå af de varslede ændringer og vi vil altid give dig en frist, så du har mulighed for at benytte din bonus inden ændringerne træder i kraft.

Alle ændringer udmeldes i god tid, og varsling heraf samt frister kommunikeres bl.a. i vores elektroniske nyhedsbrev.