Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Travel Kit Forstør

Stop The Water Travel Kit

Ny

Stop the water travel kit - vegansk og økologisk

travel kit, der er perfekt til ferien.De lækre produkter fra Stop the water i rejsestørelse. Den perfekte ledsager når du er på farten eller en fantastisk værtindegave. Indeholdende genlukkelig plastpose, så du kan tage det hele med dig når du rejser, og med i håndbaggagen hvis du skal flyve. Indeholder 5 flasker - i perfekt rejsestørrelse. Uanset om du er hjemme eller på rejse, så er appellen om at spare på vandet velkommen overalt i verden, og du er med til at oplyse om vigtigheden i at spare på vandet.

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 39 loyalitetspoint. Din kurv total 39 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 19.50.


DKK 395.00

Yderligere information

Indeholder: ALL NATURAL ORANGE WILD HERBS SHOWER GEL 60 ml, ALL NATURAL ROSEMARY GRAPEFRUIT SHAMPOO 60 ml, ALL NATURAL ROSEMARY GRAPEFRUIT CONDITIONER 60 ml, ALL NATURAL SESAME SAGE BODY LOTION 60 ml, ALL NATURAL CUCUMBER LIME HAND BALM 60 ml.

15 andre produkter i den samme kategori: