Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Økologisk tang Salt, 200 g. Forstør

Økologisk tang Salt, 200 g.

Ny

Ecooking Salt - Økologisk og naturligt, til fodbad, scrub mm.

Velegnet til alle hudtyper. Økologisk og Vegansk.

100% økologisk og naturlig dansk tangsalt fra Mariager Fjord. Ecooking tangsalt kommer fra Skandinaviens eneste saltfabrik, som ligger ved Mariager Fjord. Det er tangsalt, der er tørret og derefter sat ud i vandet igen for at suge saltvand til sig. Efterfølgende tørres tangen igen og bliver en slags aske, der sammen med saltet giver den grå, grumsede farve. Fremgangsmåden betyder, at saltet har et højt indhold af vitaminer og mineraler. Ecooking Salt kan bl.a. bruges til.: Fodscrub, bodyscrub, ansigtscrub, madlavning, håndscrub, fodbad, karbad og håndbad. Ekstra tips.: Bland Ecooking Multi Olie sammen med saltet, og du har en vidunderlig body scrub. Bland en skefuld bagepulver sammen med 3 skefulde salt og lidt olie, så har du en super dejlig ansigts scrub. Hvis du er gået galt i byen med selvbruner, så bland saften fra en citron med saltet, og scrub din hud.

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 12 loyalitetspoint. Din kurv total 12 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 6.00.


DKK 129.00

Yderligere information

Mineraler,** magnesium,** calcium,** kalium,** sulfat,** naturlige vitaminer,** naturligt jod**
* = organic · ** = natural

4 andre produkter i den samme kategori: